• Slide Verhuur-licht-geluid (4)
  • Slide Verhuur-licht-geluid (1)
  • Slide Verhuur-licht-geluid (2)
  • Slide Verhuur-licht-geluid (3)

Bezorgdienst

 

Indien u geen geschikt vervoersmiddel heeft of er geen tijd is om de apparatuur op te halen, is onze bezorgdienst een goede oplossing. Het gehuurde materiaal wordt conform afspraak op de locatie geleverd en na afloop weer opgehaald.

De tarieven gelden voor de afstand in gereden kilometers, vanaf ons magazijn (Satellietbaan 4m, 2181 MH Hillegom) tot de locatie. Indien de apparatuur bezorgd en opgehaald dient te worden, bedragen de kosten 2x het tarief uit onderstaande tabel. Onderstaande tabel is gebaseerd op maximaal 7m3 lading, bij meer lading worden extra kosten berekend.

 

Voorbeeld: 
Hillegom – Haarlem = 10km. U betaald dan € 20,00 voor het bezorgen en € 20,00 voor het afhalen, totaal is dat € 40,00.
Wij rijden daar 4 ritten voor (heen terug heen terug).

 

Bereken de bezorg- en afhaalkosten eenvoudig

(prijzen zijn excl. 21% BTW)

0 – 15 km € 20,00

16 – 30 km € 30,00

31 – 45 km € 45,00

46 – 60 km € 60,00

61 – 75 km € 75,00

76 – 90 km € 90,00

91 – 110 km € 105,00

* Neem contact met ons op als de afstand groter is dan 110km en/of de lading groter is dan 7m3 


Wachttijd en ondersteuning

Als het een presentatie of bijeenkomst betreft waarbij de apparatuur voor een korte tijd wordt gebruikt, kunt u ervoor kiezen de chauffeur te laten wachten. Het uurtarief hiervoor bedraagt € 35,00 excl. BTW. Dit is regelmatig een voordelige alternatief. Onze mensen staan in de tussentijd tot uw beschikking voor de assistentie bij op- en afbouw van de apparatuur, kunnen u adviseren bij de keuze van opstelling licht en geluid en helpen u graag bij bediening en coördinatie.

 

Wat u vooraf weten moet

• Als u de apparatuur laat bezorgen dient u zich vooraf per e-mail (scan van geldig ID, paspoort of   rijbewijs) of per post te legitimeren en een kopie van bank-, giro- of salarisafschrift toe te sturen.

• Bij aflevering van de apparatuur dient u zich nogmaals te legitimeren met dezelfde legitimatie als die u   van te voren aan ons heeft gestuurd per mail of per post.

• De volledige betaling dient voor de uitvoeringsdatum bij ons bijgeschreven te zijn op bankrekening 40.58.83.099 ten name van Ferocius Events. Vermeld hierbij het s.v.p. het factuurnummer en referentie, zoals vermeld in de factuur die u van ons ontvangen heeft.

Beoordeel deze pagina:
Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on LinkedInShare on Google+Email this to someone

Klik hier om uw referentie te plaatsen


Submit your review
* Required Field