• Slide Verhuur-licht-geluid (4)
  • Slide Verhuur-licht-geluid (1)
  • Slide Verhuur-licht-geluid (2)
  • Slide Verhuur-licht-geluid (3)

Nieuw in de verhuur, Showtec iB-2R & iS-100 movingheads

Showtec Infinity iB-2R & iS-100 movingheads huren verhuurSinds kort hebben we van Showtec de nieuwste Infinity movingheads in de verhuur. Het gaat om het type Infinity iB-2R en om de Infinity iS-100.

De Showtec iB-2R movinghead maakt vlijmscherpe stralen, snelle bewegigingen en is zeer professioneel. Er zit een felle Osram Sirius HRI-132W lamp in die zich kenmerkt om de smalle en zeer felle bundel die het kan produceren. De movinghead is uitgerust met een helder LCD-display, dubbele prisma (3-voudig en 8-voudig, ook te combineren naar 24-voudig), gemotoriseerde focus, mooie kleuren, 17 metalen gobo’s en een sterke behuizing. De Showtec iB-2R movinghead is te vergelijken met de Pointer en de Sharpy van het merk Clay Paky, alleen dan een stuk goedkoper, en dat is ook te zien in de huurprijs.

Ook de Showtec Infinity iS-100 met een 100w LED-bron hebben we toegevoegd aan ons verhuurassortiment. Een movinghead die zeer mooie stralen produceert met een hoge lichtopbrengst. De movinghead is feller dan de gebruikelijke 250w HMI-lamp. De lamp heeft 2 gobowielen, 3-voudige prisma, roterend gobowiel met 10 gobo’s en een kleurenwiel met 8 kleuren plus wit. Een handige feature is de iris in combinatie met de gemotoriseerde focus. Hierdoor kan de straal van de movinghead zo groot of klein gemaakt worden als gewenst.

Het combineren van de infinity iB-2R en de iS-100 is dan ook uitstekend geschikt. De iB-2R produceert van zichzelf smalle bundels en kan grote bundels maken door de 2 prisma’s. De iS-100 produceert van zichzelf brede bundels en kan smalle bundels maken door de iris in combinatie met de focus. In de foto hierboven ziet zijn 8x de iB-2R en 8x de iS-100 gebruikt (alsmede 8 sunstrips, 8 pixelbarren, 12 compact par tri 7 en 2 fresnels). Nieuwsgierig? Maak eens een afspraak om de movingheads te bekijken in ons magazijn.