• Slide Verhuur-licht-geluid (4)
  • Slide Verhuur-licht-geluid (1)
  • Slide Verhuur-licht-geluid (2)
  • Slide Verhuur-licht-geluid (3)

Over ons

Ferocius Events is de overkoepelende organisatie van de onderstaande labels. De labels zijn 100% dochterondernemingen en zijn ontstaan door segmentatie van onze doelgroep. Door ieder product met een eigen focus in de markt te zetten wordt een solide basis gevormd om veel evenementen tegelijkertijd uit te voeren. Maar bovenal om iedere klantengroep beter van dienst te zijn. Bekijk ook eens de websites van onze labels.

 

Over Ferocius Events bedrijfsstructuur

 

 

Ferocius Agency Logo

 

 

 

Het boeken van lokale bands, artiesten, dj’s, acts, saxofonisten, percussionisten en vocalisten. Een erg populair concept van Ferocius Agency is DJ & Sax. Een unieke combinatie van een dj met live-invloeden. Kan zowel in een lounge-setting als op een feestavond.

 

Ferocius Business Events Logo

 

 

 

Conceptuele en compleet verzorgde shows (licht, geluid, muziek en decor) voor bedrijfsevenementen, congressen, presentaties of productinnovaties. Dit kan in combinatie met bijzondere acts, optredens, dj’s of bijzondere (outdoor)activiteiten. De outdooractiviteiten worden verzorgd door Nederzandt Events, waarmee nauw wordt samengewerkt.

 

Ferocius Design Logo

 

 

 

Het ontwerpen van websites en drukwerk (posters, flyers en brochures). Door onze marketingachtergrond zorgen wij dat de informatie op de best mogelijke manier wordt overgebracht aan de doelgroep.

 

Ferocius Light & Sound Logo
Verhuur van licht, geluid, decor en alles wat er mee samenhangt. Onze plug & play sets zijn direct te gebruiken en daarom erg populair. Ook complete evenementen kunnen worden verzorgd waarbij op- en afbouw, lichtbediening, technische ondersteuning en transport zijn inbegrepen. Door ons grote netwerk zijn wij vrijwel altijd in staat om de gewenste apparatuur te leveren tegen scherpe prijzen.

 

Ferocius Public Events Logo

 

 

 

 

Het organiseren van openbare evenementen en clubavonden in discotheken, clubs en evenementenlocaties. Het bedenken van concepten, programmeren van artiesten, opzetten van promotieplannen en de uitvoering van de productie.

 

Ferocius Weddings Logo

 

 

 

Compleet verzorgde feestavonden voor bruiloften in heel Nederland. Ons concept ‘Complete Shows’ is een populaire oplossing voor de meest uiteenlopende bruiloftsfeesten. Het concept houdt in dat u een compleet verzorgde feestavond krijgt en is inclusief licht, geluid, transport en op- en afbouw. Er is een ruim aanbod en u kunt de shows uitbreiden door optiepakketten bij te boeken. Van eenvoudig tot zeer exclusief, alles is mogelijk!

 

We zijn trots op ons team!

Fotocollage-artiesten-Ferocius-Events

         

Beoordeel deze pagina:
Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on LinkedInShare on Google+Email this to someone

Klik hier om uw referentie te plaatsen


Submit your review
* Required Field